Svenska Rugbyförbundet

vardeord1

icon_facebook_SRF icon_twitter_new_SRF  Instagram Svenska rugbyförbundet  icon_youtube_SRF_opt

2018-02-23
Det är dags att skriva återrapporten över hur ni nått upp till era mål för IdrottsLyft 2017, om ni fått godkänt IdrottsLyft. Gå in i Idrottonline och fyll i återrapporteringsdelen under era respektive ansökningar snarast möjligt (dock senast 8:e mars

2018-02-18
Under dagens styrelsemöte presenterades den nya organisationen för och godkändes av styrelsen.

2018-02-11
Helgen har varit en intensiv period för våra landslagsaktuella spelare samt dess ledare.

Nyhet från Administrativt
2018-02-07
Vår generalsekreterare Neil Johnson fick fullt upp i helgen då det både var föreningskonferens i Jönköping och konferens inför SM-veckan i Helsingborg.

2018-02-05
På årets tredje mötesplats för förbundets medlemmar; föreningskonferensen, är föreningens utveckling i fokus. Drygt 20 klubbar fanns representerade och deltog i helgens diskussioner och arbete.

2018-01-29
Den lagledning som förbundsstyrelsen utsett för damlandslaget har en stor samlad erfarenhet som spelare och som tränare inom svensk och internationell rugby, och då även på professionell nivå.

2018-01-29
Styrelsen har gett TD Neil Johnson uppdraget att presentera ett förslag för landslagsorganisation för båda Sverige XV lagen och i ett led att utveckla både XV och 7s lagen har styrelsen nu beslutat att utse en ny förbundskapten för damerna.

2018-01-22
Herr XV landslagets samlas på två regionala träningsläger andra helgen i februari.

2018-01-20
Anna Antonsson har meddelat att hon kommer lämna sin tjänst på Svenska Rugbyförbundet.

2018-01-14
Sveriges 7-manna damer börjar sin uppladdning för vår största turnering någonsin. 3-5 februari är damerna i Brisbane och kommer möta topplag i första super 7’s turnering för damer.

Webbutik

Sweden7sRugby