Svenska Skidskytteförbundet

Nyheter

Sverige vann stafetten i Hochfilzen! Sebastian Samuelsson, Martin Ponsiluoma, Peppe Femling och Torstein Stenersen.
2018-12-16
Trots ett decimerat svenskt lag imponerade Peppe Femling, Martin Ponsiluoma, Torstein Stenersen och Sebastian Samuelsson både i spåret och på vallen och tog hem världscupstafetten i suverän stil.

Bäste svensk i IBU Cupens jaktstart i Ridnaun blev Tobias Arwidson på en 15:e plats.
2018-12-16
Tobias Arwidson klättrade fyra placeringar och blev 15:e man i jaktstarten i IBU-cupen, efter en bom och med klart snabbaste skjuttid. Norrmannen Johannes Dale vann för andra dagen i rad.

Hanna Öberg åkte den avslutande sträckan i stafetten i Hochfilzen och tog Sverige över mållinjen som andra nation, efter Italien och före Frankrike.
2018-12-16
De svenska damerna tog Sveriges första pallplats för säsongen genom att bli tvåa i söndagens världscupstafett. Linn Persson, Mona Brorsson, Emma Nilsson och Hanna Öberg stod för en jämn och stark insats och var bara ett extraskott från segern.

Ingela Andersson blev femma i jaktstarten i Ridnaun före Elisabeth Högberg som blev sexa.
2018-12-16
Det blev ingen ny pallplats för Sverige i damernas jaktstart i IBU-cupen. Ingela Andersson sköt om segern i det sista skyttet, men föll till femte plats efter två bom. Ryskan Anastasiia Morozova försvarade vinsten från sprinten.

Aktuellt & Anslagstavla

Inbjudningar till läger Vaccinerat klubben mot doping
Idrottonline
KöpSälj