Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nicklas Olausson

Stanley Security och Skidskytteförbundet siktar in sig på framtiden

2018-06-04 13:49
STANLEY Security och Skidskytteförbundet har tecknat ett 4-årigt sponsringsavtal som tar partnerskapet framåt, i linje med STANLEY Securitys strategi för hur utvecklingen av affärssamarbeten i Jämtlands län ska se ut.
  • Uppdaterad: 2018-06-04 13:49

Målsättningen är att fortsätta skapa möjligheter till event samt aktiviteter för att arbeta vidare med relationer till kunder, leverantörer, medarbetare och allmänhet. Genom samarbetet kan STANLEY Security fortsätta visa sitt engagemang för det Svenska Skidskyttelandslaget och samtidigt exponera värdena företaget står för och arbetar kontinuerligt med – hälsa, styrka, framåtanda och kämparglädje.

― Jag är oerhört glad och stolt över det fortsatta samarbetet med Sveriges Skidskytteförbund. Det starka ledarskapet och de fantastiska resultaten under OS i Pyeongchang är precis hur vi på STANLEY Security ser på framgång. Lagets I Can Do-attityd går i linje med STANLEY Securitys egen attityd och är något vi värderar väldigt högt. Ett sådant samarbete skapar stolthet för våra medarbetare och kunder och inspirerar till att göra det både vi och skidskyttelandslaget brinner för – att ständigt leverera ’Performance In Action’, säger Niclas Gustafsson, Försäljnings- och Marknadsdirektör på STANLEY Security Sverige.

― För oss är STANLEY Security den perfekta partnern, säger Chefstränare Wolfgang Pichler. Deras fokus på friskvård för personal och kunder är imponerande och jag känner att vi kan bidra med våra erfarenheter och kanske inspirera till motion och träning. Genom åren har vi lärt känna varandra väl och vi ser framemot att fördjupa den här relationen.

― När vi nu fortsätter vår spännande utveckling så är det oerhört viktigt med partners som skapar styrka och stabilitet, menar Skidskytteförbundets Generalsekreterare Ingemar Arwidson. STANLEY Security lyfter både vår landslagsverksamhet såväl som vårt stundande Skidskytte-VM 2019 i Östersund.

Bilden ovan är tagen på årets gemensamma cykelläger på Cypern. Där deltog medlemmar i STANLEY Security´s cykellag och hela A-landslaget i Skidskytte. Stanley Security´s cykellag består av anställda, kunder och partners och syftar till att motivera till rörelse och motion och på så vis minskad ohälsa. Under lägret genomförs gemensamma cykelpass och inspirerande gemensamma föreläsningar. Cykellägret är ett led i det gemensamma arbetet för att lära av varandra och under samarbetsperioden kommer fler liknande aktiviteter genomföras.

Skribent: Håkan Blidberg
Epost: Adressen Gömd

länk till inside på skidskytte.se

 

Club-1988-Sweden-Team

 

 

Huvudsponsorer

Fristads

SkånskaByggvaror.se

 

Teamsponsorer

big

ifs

sj

stanley

swedemount

 


Samarbetspartners

access

bliz

flygbra

concept

hestra

idre

maurten

morespace

polar

sports

Wist last och buss

   

 

 

Officiella leverantörer

bodytech canvac
hwk Leki
larsen maplus
optilaser
redcreek rex2
skigo sportdoc
star start
sundström svea
swix tarsus
wiksten tst
vauhti  
 

 

 


 

Facebook_logo_(square)

 

Postadress:
Svenska Skidskytteförbundet
ÖSK-vägen 7
831 43 Östersund

Besöksadress:
ÖSK-vägen 7, Skidstadion
831 43 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0) 10 476 42 41
E-post: This is a mailto link

Se all info