Hoppa till sidans innehåll

Svenska Skyttesportförbundet

Nyheter från SvSF

Rebecka Andersson, här på luftpistolbanan, var i sportpistolen på JVM nära sitt personbästa.
2017-06-27
I dag avslutades det officiella tävlandet på junior-VM i Suhl. I damjuniorernas sportpistol var Rebecka Andersson nära sitt personbästa och slutade till sist 26:a. I herrjuniorernas helmatch sköt Mattias Jogmark övertygande i knästående.
 
Vinnarna på Eldsjälsgalan 2017. Nu är det möjligt att nominera din eldsjäl till nästa års gala.
2017-06-27
Eldsjälarna är hjärtat i det svenska föreningslivet. Genom sin drivkraft inspirerar de dagligen medlemmarna i sina föreningar – och det krävs enormt engagemang, passion och vilja för att en förening eller klubb ska fungera och må bra.
 
Isabelle Johansson (i rött) blev tia på junior-VM i luftgevär.
2017-06-26
I dag stod luftgevär på programmet på junior-VM och det slutade med en fin tiondeplats för Isabelle Johansson. Hon hade bara en poäng upp till finalplacering. Även Anders Henricsson gjorde en bra insats i sin tävling.
 
Per-Olov Lundgren, Linda Olofsson, Rolf Bodin, Lars Tofftén, Jan Norlander och Berndt Andersson var på plats på förbundsmötet 2017 för att emotta sina förtjänsttecken.
2017-06-26
När årets förbundsmöte hölls, i Bromma i maj, delades också förtjänsttecken ut. Det till både närvarande och icke närvarande personer.
 
Glada miner hos ledare Lars Erik Bjuhr och Josefine Thörnkvist efter Josefines niondeplats i luftpistol på junior-VM.
2017-06-25
I helgen startade junior-VM i Suhl. En tung start gjorde att gårdagens 60 ligg-tävling inte var till Mattias Jogmarks belåtenhet. Bättre för svensk del blev det under söndagen där Josefine Thörnkvist var bara en hårsmån från att gå till final.
 
2017-06-22
Den 22 juli drar 2017 års stora skytte-EM igång i Azerbajdzjan. 22 skyttar får åka dit och representera Sverige i en eller flera starter. Och vi har flera goda chanser till final, och till och med medalj. Här presenterar vi hela EM-truppen.
 
2017-06-21
Den officiella Riksmästerskapsplaketten som gäller inom SvSF är den med Svenska Skyttesportförbundets logga på, som syns på bilden. SM-medaljerna är de officiella som gäller inom RF.
 
Kpistskytten Anita Abrahamsson, KKI Skytteförening, pryder framsidan på årets andra skyttemagasin.
2017-06-19
I dagarna kommer årets andra Svensk Skyttesport ut. Den landar då i brevlådan hos dig tävlingslicensierade eller prenumerant, hos er föreningar samt hos er distrikt!

Nyheter från RF

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen


Samarbetspartners

 Norma Logo www

Gyttorp_logo_hogerspalt

StadaSverige190x85

 Tidningen Svensk Skyttesport

 Svensk Skyttesport banner


SvSF i sociala medier
FB Youtube Insta logos


Till SvSF:s Facebooksida. Till SvSF på Youtube Till SvSF:s på Instagram

Postadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link