Svenska Skyttesportförbundet

Nyheter från SvSF

2017-08-17
Tisdag den 22 augusti genomför Riksidrottsförbundet en förändring i IdrottOnline. Då lanseras en funktion som påverkar hur mycket av ert medlemsregister som ni föreningar visar och/eller delar med Svenska Skyttesportförbundet, SvSF.

2017-08-17
Kansliet får in förfrågningar om att Polismyndigheten inte gör en återkommande besiktning av skjutbanan då det gällande skjuttillståndet har gått ut. Man undrar då hur man ska göra.

2017-08-14
Fram till och med den 25 augusti kan er förening ansöka om LOK-stöd för den ungdomsverksamhet (för dem 7-25 år) som ni har haft första halvåret i år. Det kan ge fina extra kronor till er fortsatta verksamhet.

2017-08-03
Två medaljer igår och tre medaljer idag. EM i Baku 2017 har varit bra för Sverige och de sista två dagarna lyckades de pålitliga viltmålsskyttarna sätta ytterligare guldkant på mästerskapet. Torsdagen innehöll seniorguld och juniorsilver individuellt

2017-08-02
Lagguld på nytt landslagsrekord och dubbelseger genom Jesper Nyberg och Emil Martinsson. Inte undra på att stämningen var på topp i svensklägret då viltmålsgrenen regelbundna lopp avgjordes vid EM i Baku på onsdagen.

2017-08-01
Lagbrons till Sverige och i finalen individuellt brons till Stefan Nilsson från Trelleborg. Det blev facit då lerduveskyttarnas del av EM i Baku avslutades under tisdagen.

2017-08-01
Smålänningen Karl Olsson, från Torsås men boende i Eskilstuna, har varit aktivast i den svenska EM-truppen med fem starter. Tisdagens avslutande standardgevär på 300 meter gav så äntligen en bronsmedalj.

2017-07-31
Vindarna var återigen tuffa på skjutbanorna i Baku, där EM i skytte pågår fram till och med torsdag. För Karl Olsson, Eskilstuna, innebar det en 15:e placering i helmatchen över 3x40 skott.

Nyheter från RF

Gevärssektionen