Svenska Skyttesportförbundet

Nyheter från SvSF

2017-12-13
I dagarna landar 2017 års sista Svensk Skyttesport-magasin hemma hos dig med tävlingslicens, du prenumerant samt hos er föreningar. Vi önskar er en skön stunds läsning!

2017-12-12
Då är det hög tid att betala din tävlingslicens om du inte redan gjort det. Om du tänker betala via bankgiro måste betalningen vara gjord senast på torsdag den 14 december för att den ska hinna registreras innan jul.

2017-12-11
Den 25–26 november genomförde Svenska Skyttesportförbundet sitt skytteforum på hotell Best Western Sthlm Bromma. Skytteforum är ett årligt återkommande möte där representanter från varje distrikt deltar.

2017-12-09
Det kan vara svårt att få in alla tävlingar, läger och utbildningar i kalendern. Varför inte försöka att kombinera flera saker på samma helg för att för att få ut mesta möjliga av den?

2017-12-06
SvSF har ett samarbete med Umbro och Stadium, som klär svenska skyttelandslaget. Just nu erbjuder vår nya samarbetspartner Stadium Team Sales 10% extra rabatt på alla Umbrokläder till er förening. Passa på att gör er beställning!

Rebecka Bergkvist tog ett silver på fitasc sporting-VM i somras, en prestation som nu gjort att hon utsetts till Årets Skytt 2017.
2017-12-05
Sportingskytten Rebecka Bergkvist tog hem titeln Årets Skytt. Hennes bedrift att komma som regerande mästare till VM i Fitasc sporting i Ungern och lyckas med att vinna ett silver under den press som detta innebar var otrolig.

2017-12-01
Stadium och Umbro klär Skyttesportförbundets landslag. I SvSF:s webbshop hos Stadium finns kläderna att beställa, vilket också är möjligt för dig supporter som vill klä dig i blått och gult för att visa ditt stöd för svenska skyttesporten.

Josefine Thörnkvist mottog skyttestipendium till Torsten Ullmans minne vid Skytteforum. Utdelare från Ullmanska släktföreningen var Marie-Louise Hedström, Elias Hedström och Harald Ullman.
2017-11-30
Ullmanska släktföreningens skyttestipendium till Torsten Ullmans minne tilldelas år 2017 Josefine Thörnkvist, Föreningen Frövi-Lindesberg Pistolskyttar.

SvSF:s tävlingskalen...

Börja skjuta?