Svenska Volleybollförbundet

Nyhet från beachvolley
2018-05-24
25-27 maj spelas det beach-NEVZA i Kolding, Danmark. Nio svenska lag finns på plats för att utmana de nordeuropeiska konkurrenterna.

2018-05-23
Damlandslaget fortsätter att forsa fram. Under onsdagskvällen kom andra raka Silver European League-segern inom loppet av fem dagar. Laget toppar nu SEL:s grupp A i ensamt majestät!

2018-05-23
Två gruppspelsmatcher. Två nederlag. Herrlandslaget har fått en tuff start på Golden European League. Lördagens 1-3-förlust i premiären hemma mot EM-fyran Belgien följdes upp av en ny förlust under onsdagskvällen, den här gången borta mot Slovakien.

2018-05-23
Under onsdagskvällen är det dags för den andra matchen i Golden European League-gruppspelet. Herrlandslaget gästar Slovakien. Matchstart 18:00.

2018-05-23
Under onsdagskvällen är det dags för den andra matchen i Silver European League-gruppspelet. Damlandslaget gästar Kosovo och siktet är inställt på en ny seger. Noterbart är att tvillingarna Rebecka och Alexandra Lazic anslutit till truppen.

VOLLEYBOLLANDSLAGEN

Volleybollandslagen upplevs bäst på plats. Säkra din biljetter till vårens och sommarens European League-äventyr!

30 MAJ | NYKÖPING
Damer | SVERIGE vs ESTLAND | Silver European League
17:00 | Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping

Herrar | SVERIGE vs ESTLAND | Golden European League
20:00 | Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping

2 JUNI | NYKÖPING
Damer | SVERIGE vs KOSOVO | Silver European League
16:00 | Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping

Herrar | SVERIGE vs SLOVAKIEN | Golden European League
19:00 | Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping

16-17 JUNI | NYKÖPING
Damer | FINAL FOUR* | Silver European League
Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping
Final Four utgör Silver European Leagues finalturnering. Sveriges damlandslag är direktkvalificerat!

UTBILDNINGSPORTALEN

Utbildningsportalen är Svensk volleybolls digitala övnings- och kunskapsbank. Upptäck biblioteket av färdiga övningar och träningspass, eller skapa eget material som passar just dig och ditt lag. Registrera dig nu!

Svensk volleyboll arrangerar öppna och kostnadsfria speltillfällen i Stockholm hela volleybollsäsongen 2017/18. Alla är välkomna!

Läs mer här!

bu_ramlinje-1