• bildspel

• SSF-Seglarskola-ungdomar-2

"Häng med BJK"
2015-04-24
I Grebbestad anordnas varje år en påsk-vandring på påskafton som är populär bland ortens barnfamiljer. Där ordnade den lokala seglingsklubben Bohuslänska Jaktklubben (BJK) "Häng med BJK".

Clean-Up Kust 2015
2015-04-15
SSF Seglarskola samarbetar med Håll Sverige Rent för att vi tycker det är viktigt att vi tillsammans tar hand om vår seglingsarena och bekämpar den marina nedskräpningen. Ett bra sätt att göra det är att delta i kampanjen Clean-Up Kust.

prova på SSF Seglarskola
2015-03-20
Nu står våren och årets seglarskolor för dörren, det är dags att anmäla sig till årets seglingsäventyr. Då är det roligt att kunna presentera nya klubbar med SSF Seglarskola. Sammanlagt arrangeras SSF Seglarskola nu av 115 klubbar runt om i landet.

SSF Seglarskola
2015-02-03
Snart släpper vintern sitt grepp och det är dags att planera för varmare och ljusare tider. Är det inte nu i år det är dags? Ska du inte lära dig att segla? Nu är det lättare än någonsin att hitta den SSF Seglarskola som passar dina önskemål bäst.

SSF Seglarskola flagga
2014-11-04
99 procent av eleverna som deltog i utvärderingen av SSF Seglarskola 2014 hade roligt. ”Mycket bra stämning och kunskaperna har verkligen fastnat. Kan bara berömma och gratulera till en väldigt välfungerande organisation!” kommenterar en deltagare.

Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6