• bildspel

• SSF-Seglarskola-ungdomar-2

Gå på vatten foto Sailing Båstad
2014-08-27
Känner du någon som är nyfiken på segling? Kommande helger bjuder SSF Seglarskola på gratis segling under ”Allt på sjön”(29-31/8), Helsingborgs stadsfest HX (30-31/8), Loftahammarsdagarna (30-31/8) och inte minst under Idrottensdag i Hagaparken.

prova-på-beskuren
2014-08-21
Under Eskilstuna Parkfestival och Lysekil Womens Match erbjöd SS Svearna och Lysekil SSG gratis prova på- segling med stöd från projektet Gå på Vatten. Eventen lockade nästan 1000 barn, ungdomar och vuxna - en riktig succé.

1 far man prova igen - Per Gustafsson
2014-06-22
Många seglingsklubbar ordnar med prova-på tillfällen där ni som aldrig tidigare testat att segla kan få ett första möte med vår idrott. Ett möte som vi hoppas blir starten på ett livslångt intresse. Här får du tips på var du kan prova på att segla i

1 alla kan segla - Theres Wolgast
2014-05-14
Under parollen ”Alla kan segla” invigdes i lördags den nya seglingsarenan i Göteborg. Det är GKSS som i samarbete med Göteborgs Stad ger skolklasser och allmänheten möjligheten att gratis få prova på SSF Seglarskola.

2014-05-08
Mycket är nu på gång inom ramen för SSF Seglarskola. Kvalitén höjs, fler klubbar ansluter sig, ledare utbildas och fler ska få möjligheten att komma i kontakt med segling.

Hitta din SSF Seglar...

Hitta din seglarskola karta beskuren

Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6