• bildspel

• bildspel

1 far man prova igen - Per Gustafsson
2014-06-22
Många seglingsklubbar ordnar med prova-på tillfällen där ni som aldrig tidigare testat att segla kan få ett första möte med vår idrott. Ett möte som vi hoppas blir starten på ett livslångt intresse. Här får du tips på var du kan prova på att segla i

1 alla kan segla - Theres Wolgast
2014-05-14
Under parollen ”Alla kan segla” invigdes i lördags den nya seglingsarenan i Göteborg. Det är GKSS som i samarbete med Göteborgs Stad ger skolklasser och allmänheten möjligheten att gratis få prova på SSF Seglarskola.

2014-05-08
Mycket är nu på gång inom ramen för SSF Seglarskola. Kvalitén höjs, fler klubbar ansluter sig, ledare utbildas och fler ska få möjligheten att komma i kontakt med segling.

2014-05-06
Den 4 maj sändes Lilla Sportspegelns inspelningen om segling. Om du missade den kan du se hela eller klipp från programmet på svtplay. Du kan också vinna en radiostyrd båt i Lilla Sportspegelns quiz på hemsidan.

2014-05-04
Ikväll kl 19.30 gäller det - så sänder Lilla Sportspegeln inspelningen om segling på både Barnkanalen och play. Missa inte det!

Hitta din SSF Seglar...

Hitta din seglarskola karta beskuren

Svenska Seglarförbundet
Af Pontins väg 6