Nordic Conference in Elementary Swimming Teaching

2012-04-24 10:20
I helgen var det den 11e upplagan av Nordic Conference in Elementary Swimming Teaching på de vackra Färöarna.Över 170 deltagare från Australien, Danmark, England, Estland, Färöarna, Finland, Island, Norge, Åland och Sverige deltog.
  • Uppdaterad: 2012-04-24 10:43

Sverige 2

På bilden ser vi deltagarna från Sverige.

Övre raden:
Anna Jakobsson – Uppsala Simskoleförening, Åsa Skanheden – Örebro Simallians, Sofia Lindström - Örebro Simallians, Tina Holmén – SK Elfsborg, Maria Jonsson – Uppsala Simskoleförening, Sandra Dahl – Uppsala Simskoleförening, Tina Carlsson – MASS, Maria Gustafsson – Simförbundet och Stina Sandin – Simförbundet.

Nedre raden:
Anna Bondeson – Uppsala Simskoleförening, Anki Fagerberg – Täby Sim, Christine Andersson – Turebergs Simklubb, Annelie Olsson – Simklubben RAN, Elizabeth Karlsson – Helsingbog Simsällskap, Lena Andersson Stenquist – Helsingborg Simsällskap och Carola Sjödin NEG och Simförbundet.

Skribent: Maria Gustafsson

Vår Huvudsponsor