Följ sidan "Certifiering"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Certifiering

Certifiera föreningens simskola

Vi håller för närvarande på att utvärdera formerna och inriktningen för vår certifiering. Alla föreningar som var certifierade under 2013 får sin certifiering förlängd till och med den 31/8.

Nu har föreningar möjlighet att få sin simskoleverksamhet certifierad i enlighet med Simlinjen. Certifieringen är en möjlighet till att kvalitetssäkra er verksamhet.

Fördelarna med att vara en certifierad förening är många!

• Ni får rätt att använda certifieringen för egen marknadsföring.
  • Ett certifieringsdiplom kommer till er som kan användas för marknadsföringen utåt.
  • Varje år tas nya certifieringsloggor fram som visar på att ni är certifierade just detta år. Certifieringen är en färskvara. Loggorna kan ni använda på er hemsida samt i andra av föreningen framtagna trycksaker.
  • Ni får rätt att använda Simlinjen för egen marknadsföring.
  • Rätt att använda Simlinjeloggan på den egna hemsidan samt i andra av föreningen framtagna trycksaker.
  • Certifierade föreningar uppmärksammas på SSF:s hemsida och på vår Simkunnighetssida på Facebook.
  • Certifierade föreningar erhåller 15% rabatt på simmärken vid den första beställningen efter den första godkända certifieringen.
  • Certifierade föreningar erhåller 2000 kr från Idrottslyftet i utbildningsstöd per person för simlärarkandidat- och simlärarutbildning under det år certifieringen avser.

Hur gör jag för att certifiera min förening?

1.

Läs om certifieringen här

2.

Svara på certifieringsfrågorna här och läs igenom checklistan här

3.

Skriv under och skicka in certifieringsavtalet som finns här

4.

Skicka in förkunskaper och mål för alla nivåer (sänds till Svenska Simförbundet, att: Christina Sandin, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm)

5. Skicka in mall för hur föräldrar kan utvärdera verksamheten (sänds till Svenska Simförbundet, att: Christina Sandin, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm)

Föreningar som vill förlänga sin certifiering

Från och med den 1 december 2012 kan föreningar ansöka om att förlänga certifieringen för att gälla under 2013. Läs mer här

Frågor

Har du frågor som rör Simlinjen, certifiering eller simkunnighet, maila gärna Svenska Simförbundets Simkunnighetsansvariga Christina Sandin  eller ring på  010-4765304.

Simlinje-Logo_300w

Uppdaterad: 2014-06-19 12:49