Svenska Skridskoförbundet

Nyheter från SSF

2014-08-24
Framtidens förening!? Mer än hälften av den vuxna befolkningen arbetar ideellt. Motiven är olika men oavsett om det är för att hjälpa andra, nå personlig utveckling eller träffa människor med liknande intresse så är varje insats värdefull.

2014-08-18
IF Thor bjuder in till Multiskateläger i Uppsla den 5-7 september. Det kommer att erbjudas både short track och long track-träning.

Nyhet från Short Track
2014-08-14
Jacob Jansson och Fabrice Suh (SK Skrinnaren) är i Ventspils, Lettland, på ISU-läger.

Nyhet från Roller Derby
2014-08-12
Nu är uttagningen till Sveriges landslag i roller derby klar. Sedan träningsgruppen formades har vi haft ett antal träningshelger och bouts och det har varit en fantastisk utveckling av både individuella spelare och träningsgruppen i sin helhet.

2014-08-07
Johan Röjler arbetar med vårt föreningsutvecklingsprojekt. Innan sommaren så fick ett antal föreningar erbjudande om att mer ingående ta del av projektet.

Städa Sverige

Städa sverige