Svenska Skyttesportförbundet

Nyheter från SvSF

ECH 10m NED 2015 Header CI
2015-01-26
Härom veckan presenterades vilka svenska luftpistolskyttar som kommer att tävla på årets luftvapens-EM. Nu kompletteras truppen med sju seniorer i luftgevär och running target, samt fem gevärsjuniorer.

Utbildning SäkB Gevär 300m kulfång 50cm www
2015-01-23
Svenska Skyttesportförbundet tillsammans med Svenska Jägareförbundet och Svenska Pistolskytteförbundet kommer under 2015 att erbjuda distrikten utbildning i SäkB. Dessa personer ska i sin tur ge råd och utbildning till skytteföreningar.

2015-01-22
Under våren arbetar SvSF med att ta fram ett ny version av tävlingskalendern och det tävlingsadministrativa systemet, IndTA. Som ett första led i detta ökar vi upp prestandan på den nuvarande versionen av systemet, vilket orsakar ett kort driftstopp.

2015-01-21
Nu är tv-serien "Idrottens himmel och helvete" tillbaka med sin andra säsong. Programmet undersöker barn- och ungdomsidrotten och lyfter fram goda exempel. Rekommenderas att se för alla idrottsengagerade.

2015-01-20
Den 1 februari öppnar vi möjligheten för er föreningar att ansöka om Idrottslyftsstöd till projekt som kan utveckla er barn- och ungdomsverksamhet 2015! Planera ert projekt och förbered er ansökan redan nu, om det ännu ej är gjort!

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen