Svensk Tennis Göteborg

Egna nyheter

Ebba Hennemann
Under första veckan i augusti avgjordes Veteran-SM i Båstad och under den andra veckan i augusti avgjordes Junior-SM i Skummeslöv samt Växjö. I singelklasserna blev det inga SM-guld för Göteborg men i dubbel och mixed togs några SM-guld.

IMG_3624
Göteborgs Junior-RM utomhus 2015 avslutades på onsdagen (5 aug) och det traditionsenligt med finalmatcherna på grusbanorna i Fontin hos Kungälvs TK. På bilden ser vi flickorna som spelade FS12-finalen, Lovisa Simonsson och Emma Shasteen (finalsegr).

Grupper och speltider är nu klara för TS-tävlingen i Landvetter 10-13 augusti. TENNIS GÖTEBORG i samarbete med LANDVETTER TK har den stora glädjen att hälsa alla hjärtligt välkomna till TS-STOPPBOLLEN i Landvetter som är årets 7:e tävling i TS-TOURE...

VilmaKarlander
Nu finns lottning och speltider publicerade för årets Junior-RM utomhus som spelas 31 juli-5 augusti. JRM:et spelas i Kungälv, Pixbo och Mölndal så alla deltagare måste titta noga så att man åker till rätt spelplats för sina matcher.

DomareBåstad
Under damernas Swedish Open-vecka i Båstad som pågår denna veckan så har Göteborg fyra linjedomare på plats. Dessa är Miranda Nilhag, Davor Pejic, Tomas Olsson och Melker Jerhamre. Göteborg är alltså väl representerat på domarsidan.

Tävlingsanmälningar

Tennis Göteborg