Svenska Volleybollförbundet

2014-04-17
Svedala tog sitt första set av Hylte/Halmstad i finalserien, men mer än så blev det inte när hemmalaget tog kommando.

2014-04-16
Linköping lyckades dra det längsta strået mot Tierp i den femte och avgörande matchen och är således kvalificerade till final. Samtidigt har Hylte/Halmstad guldläge inför morgondagen.

Nyhet från volleyboll
2014-04-16
Juniorlandslaget tillbringar påskhelgen i Lettland, där man som förberedelse inför nästa veckas EM-kval ska spela mot det lettiska landslaget.

Nyhet från Svensk volleyboll
2014-04-16
Vi på Svensk volleyboll önskar Glad Påsk! Vårt kansli kommer att vara stängt torsdagen den 17 april till och med måndagen den 21 april.

2014-04-16
Torsdag 17 april spelas den tredje matchen i damernas finalserie mellan Hylte/Halmstad och Svedala. Efter gårdagens seger på bortaplan för Hylte/Halmstad är det nu upp till bevis för Svedala. De är pressade att vinna för att förlänga finalserien d...

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1