Svenska Volleybollförbundet

2014-08-01
På Skrea Strand i Falkenberg har seniorerna just inlett SM. Under torsdagen avgjordes U13-klassen i Mikasa Challenge som spelas samtidigt som SM. Kika på vinnarintervjuerna med spelarna från Danderyds SK och Lunds VK.

2014-07-31
SM i beachvolley pågår för fullt på Skrea Strand den här veckan. Torsdagens matcher är färdigspelade, där mixedklassen avgjordes i sista final under kvällen. I morgon kliver seniorerna in på SM.

2014-07-31
Vinden tar tag i bollen, men killarna från Falköping som spelar i U13-klassen är kvicka i sanden och hinner upp många bollar. De spelar mot Habo på en av de 18 banorna som under veckan är uppsatta på Skrea Strand där SM i beachvolley pågår.

2014-07-31
Vem tror du vinner SM i beachvolley som startar på fredag? Bland de rätta svaren lottar vi ut en kamera från GoPro. Din insats är att betala 100 kronor per inskickad röstsedel. Pengarna går oavkortat till Beachvolley mot cancer.

Nyhet från Elitserien
2014-07-31
Så här mitt i högsommaren och under SM i beachvolley är det många som ser fram emot en ny elitseriesäsong i volleyboll. Elitserielagen tecknar många kontrakt så här års med nya spelare.

Swedish Beach Tour

Manérbild 2014