Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

Hässleholm U13
2014-08-14
Nu är hösten snart här och en ny inomhussäsong bankar på dörren. En excel-fil med planeringen av säsongen 14/15 finns att ladda ner med datum för alla sammandrag i Skåne, Gränsfejder, Poolfinaler och SM-slutspel.

IMAG0411
2014-08-11
Höstens utbildningar är nu planerade och finns i utbildningskalendern. Alla utbildningar är kostnadsfria så välkommen med er anmälan.

Talangl-ger_2014
2014-07-17
Sydsvenska Volleybollförbundet bjuder in till läger för dig som just börjat eller börjar spela 6-manna till hösten. Lägret riktas till flickor födda -00 från Sydsvenska distriktet och pojkar födda -99-02 från Sydsvenska, Västsvenska och Skånes distri...

2014-07-05
Andra dagen av Swedish Beach Tour i Helsingborg är avklarad, och nu närmar det sig finaldags. Även denna dag bjöd på underbart väder med sol, värme och fantastisk beachvolleyboll.

2014-06-30
På Fria bad kommer det att spelas en deltävling i Swedish Beach Tour 4-6 juli med Örkelljunga VK som arrangör. Skåne VBF:s styrelse passar på att träffas och arbeta med utvecklingsfrågor under helgen.

Föreningsnyheter

Nyhet från Hässleholms VK - Volleyboll