Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

2015-07-29
Under beachvolley-SM går det bra för många utav våra spelare. Spelare från Skåne VBF har redan kammat hem medaljer.

_D3Q7890
2015-07-29
Den 27 juli-1 augusti avgörs beachvolley-SM på Skrea Strand i Falkenberg. Många spelare från Skåne finns på plats för att göra upp om medaljerna.

Lunds VK beach
2015-07-23
Lunds VK är en av de största föreningarna i Sverige, sett till antal utövare. Föreningen bedriver både volleyboll och beachvolley för barn, ungdomar och seniorer. Nu väntar landslagsuppdrag för tre av föreningens ungdomar.

2015-07-22
Äntligen är det dags för dem årliga beachvolleyturnering på Åhusstrand.

2015-07-20
Den 22 augusti är det dags för Kidsvolley samt level 4 utbildning i Ängelholm. Level 4 är den första av de spelformer som erbjuds efter Kidsvolley. Välkommen!

2015-07-06
Engelholms VS arrangerar tillsammans med Skåne VBF en utbildning i Kidsvolley samt en i Steg 1 den 22-23 augusti. Tag chansen att delta samt inspireras inför en ny inomhus-säsong.

2015-07-06
I helgen den 3-5 juli arrangerades Swedish Beach Tour i Helsingborg av Örkelljunga VK. Stort tack till alla arrangörer!

Föreningsnyheter

Robin Andersson tvingas lägga ava
Fanny Andersson valde EVS
Nyheter från Skånes VBF
Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb
Peter och Tomas skrällde på Fria Bad!
Fantastiskt startfält på Swedish Beach Tour

UTBILDNINGSKALENDER