Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

DM guld Lund
2015-08-28
Vill du dra ihop ett gäng och spela volleyboll? Eller vill din förening hjälpa till att skapa möjligheter för fler att spela matcher? Se då till att anmäla dig till en Sverigeserietävling eller arrangera en på hemmaplan.

Tränareutbildning EVS
2015-08-28
Den 22-23 augusti arrangerade Skåne VBF tillsammans med EVS tre kurser för tränare i level 1-3, 4 samt 5-7. Totalt deltog 35 personer från olika föreningar i Skåne.

2015-07-29
Under beachvolley-SM går det bra för många utav våra spelare. Spelare från Skåne VBF har redan kammat hem medaljer.

2015-07-29
Den 27 juli-1 augusti avgörs beachvolley-SM på Skrea Strand i Falkenberg. Många spelare från Skåne finns på plats för att göra upp om medaljerna.

2015-07-23
Lunds VK är en av de största föreningarna i Sverige, sett till antal utövare. Föreningen bedriver både volleyboll och beachvolley för barn, ungdomar och seniorer. Nu väntar landslagsuppdrag för tre av föreningens ungdomar.

2015-07-22
Äntligen är det dags för dem årliga beachvolleyturnering på Åhusstrand.

2015-07-20
Den 22 augusti är det dags för Kidsvolley samt level 4 utbildning i Ängelholm. Level 4 är den första av de spelformer som erbjuds efter Kidsvolley. Välkommen!

Föreningsnyheter

Andre Brown är ÖVK:s nya center