Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

God jul
2014-12-15
Vi i Skånes Volleybollförbund vill önska en underbar jul till alla fantastiska spelare, ledare och stöttande föräldrar.

Skåne pågar 2015 trän
2014-12-15
Den 5-6 januari spelar våra distrikslag mot de andra distrikten i Sverige. Tävlingen avgörs i Katrineholm. Tävlingen har en lång tradition bakom sig och är väldigt uppskattad av både spelare som ledare.

Maja o Fia läser IFL
2014-12-11
För dig som vill utvecklas och lära dig mera finns det en hel del spännande utbildningar att välja på. Inom kort kommer de planerade utbildningarna för 2015 att publiceras i utbildningskalendern.

2014-12-02
Söndag den 30 november spelades Sverigeserien i Åstorp med 11 lag. -De flesta verkar nöjda men vill spela mera, menar Göran Henrysson som var med och arrangerade denna tävling. Nästa tävling arrangeras av Lunds VK den 25 januari.

2014-11-26
Du har väl koll på att det finns en tävlingskalender med alla planerade sammandrag?!

2014-11-10
Den 15-16 november arrangeras en hel del sammandrag i Skåne VBF. -Det är nästan sammandrag för alla åldersklasser menar Göran Henrysson som är barn och ungdomsansvarig i Skåne VBF.

2014-11-04
Nu börjar distrikten och Svensk volleyboll med planeringen av utbildningar 2015. För att vi på ett bra vis ska kunna möta ditt behov, behöver Skåne VBF veta senast 10 november vilken utbildning din förening önskar 2015. Maila This is a mailto link

Föreningsnyheter

Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb