Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

DM Lund 2015
2015-04-15
I helgen avgjordes senior DM i Idrottshallen i Lund. Lunds VK tog hem segern på både dam och herrsidan.

Påskägg
2015-04-01
Skåne VBF önskar alla spelare, ledare och föreningar en Glad Påsk!

Ronnie Wilhelmsson
2015-04-01
Skåne VBF utser varje år en ledare som får ta emot priset: Årets ungdomsledare. Föreningarna har fått komma in med nomineringar och efter att styrelsen utsett tre kandidater, har föreningarna fått rösta igen. Vi säger grattis till Ronnie Wilhelmsson...

2015-03-24
Häng med Bjärreds VBK och grilla, lira volley,sov på stranden med gamla och nya vänner ifrån de skånska volleybollklubbarna den 13-14 juni.

2015-03-16
Skåne VBF tillsammans med Lunds VK bjuder in till Steg 2 beachvolleytränarutbildning den 9-10 maj.

2015-03-13
Den 31 maj i Halmstad Arena spelas fyrmanna Level 6 och Level 7 för första gången i Svensk volleybolls regi. Hylte/Halmstad VBK bjuder in alla ungdomsföreningar till en hejdundrande tillställning tillsammans med Habo Wolley och Svensk volleyboll.

2015-03-06
Nu är Sveriges största tävlingsunderhållning tillbaka. Tävlingen där män och kvinnor får mäta sina krafter tillsammans i riktiga idrottsgrenar. Nominera en atlet från din volleybollförening som får möjligheten att vara med och tävla.

Föreningsnyheter

Nyhet från Kronan VBK - Volleyboll
U17 SM 2015
Nyhet från KFUM Kristianstad Volleybollklubb - Volleyboll