Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

2014-10-21
Den 5-6 januari 2015 är det dags för distriktslagsturnering i Katrineholm. De pojkar som representerar Skåne 2015 är nu uttagna och målsättningen för dem är att få spela tillsamman i Skånemontage cup och ett läger i Örkelljunga innan avresa.

Skåne VBF
2014-10-21
Skånelagsuttagningen för tjejer var mycket välbesökt. Många klubbar hade skickat spelare och hela 30 stycken slet hårt i fyra timmar. -Härligt att se så många duktiga och motiverade tjejer i samma hall, menar Jonas Brink.

Luleå vs. Vännäs 20120128
2014-10-21
Den 30 november spelas Sverigeserien i Kvidingehallen, Åstorp. Anmäl dig och ditt lag. Sverigeserien är tävlingsformen för alla där du själv väljer vilka tävlingar i Sverige som ni vill spela.

2014-10-02
Tisdagen den 30 September besökte Ronny Kristoffersson från Engelholms VS Örkelljunga VK och utbildade sju stycken föräldrar/ledare i Kidsvolley.

2014-10-02
"Där fanns en FVBK-boll som hade lyckats slinka med från någon turnering. Det är (var?) en boll som jag minns att samtliga i laget gärna roffade åt sig när möjlighet gavs." Möt Hampus Hedenberg, ansvarig för utbildning i Skånes Volleybollförbund.

2014-09-30
Lördagen den 4 oktober är det dags för det första sammandraget för säsongen för PF97/99. Matcherna spelas i Malmö.

2014-09-22
DistriktsSlaget är tävlingen där landets Distrikt utmanar varandra. DistriktsSlaget avgörs i samband med Grand Prix i januari. Tävlingen har en lång tradition bakom sig och är väldigt uppskattad av både spelare som ledare.

Föreningsnyheter

Höstlovslägret fullbokat!