Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

YVK- U13
2014-11-10
Den 15-16 november arrangeras en hel del sammandrag i Skåne VBF. -Det är nästan sammandrag för alla åldersklasser menar Göran Henrysson som är barn och ungdomsansvarig i Skåne VBF.

dv kurs
2014-11-04
Nu börjar distrikten och Svensk volleyboll med planeringen av utbildningar 2015. För att vi på ett bra vis ska kunna möta ditt behov, behöver Skåne VBF veta senast 10 november vilken utbildning din förening önskar 2015. Maila This is a mailto link

Norsjö 3
2014-11-04
Lördag den 11 april 2015 är det dags för DM för seniorer i Skåne VBF. Vill din förening vara arrangör? Meddela då This is a mailto link senast 1 december.

2014-10-28
Svedala Volley och Skånemontage presenterar 2014 års upplaga av Skånemontage Cup. Söndagen den 28/12 är det åter dags att samlas i Svedalas sporthallar.

2014-10-21
Den 5-6 januari 2015 är det dags för distriktslagsturnering i Katrineholm. De pojkar som representerar Skåne 2015 är nu uttagna och målsättningen för dem är att få spela tillsamman i Skånemontage cup och ett läger i Örkelljunga innan avresa.

2014-10-21
Skånelagsuttagningen för tjejer var mycket välbesökt. Många klubbar hade skickat spelare och hela 30 stycken slet hårt i fyra timmar. -Härligt att se så många duktiga och motiverade tjejer i samma hall, menar Jonas Brink.

2014-10-21
Den 30 november spelas Sverigeserien i Kvidingehallen, Åstorp. Anmäl dig och ditt lag. Sverigeserien är tävlingsformen för alla där du själv väljer vilka tävlingar i Sverige som ni vill spela.

Föreningsnyheter

Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb
Ska ÖVK:s segersvit på hemmaplan brytas mot LVC?
Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb
Ny bortamatch för ÖVK