Skånes Volleybollförbund

Skånes VBF

örkföräld3
2014-10-02
Tisdagen den 30 September besökte Ronny Kristoffersson från Engelholms VS Örkelljunga VK och utbildade sju stycken föräldrar/ledare i Kidsvolley.

hampus-hedenberg-skanevf
2014-10-02
"Där fanns en FVBK-boll som hade lyckats slinka med från någon turnering. Det är (var?) en boll som jag minns att samtliga i laget gärna roffade åt sig när möjlighet gavs." Möt Hampus Hedenberg, ansvarig för utbildning i Skånes Volleybollförbund.

killarnas medaljörer
2014-09-30
Lördagen den 4 oktober är det dags för det första sammandraget för säsongen för PF97/99. Matcherna spelas i Malmö.

2014-09-22
DistriktsSlaget är tävlingen där landets Distrikt utmanar varandra. DistriktsSlaget avgörs i samband med Grand Prix i januari. Tävlingen har en lång tradition bakom sig och är väldigt uppskattad av både spelare som ledare.

2014-09-18
Örkelljunga VK bjuder in till Höstlovsläger, torsdag 30 oktober till lördag 1 november 2014. Anmälan görs senast 21 oktober. Välkomna!

2014-09-10
Den 27e September är det dags för Steg 1 tränarutbildning i Malmö. Utbildningen är kostnadsfri så vi hoppas såklart att så många som möjligt tar chansen att få ytterligare kunskap och inspiration inför säsongen.

2014-09-10
Den 28e September är det dags för Kidsvolleyutbildning i Svedala. Utbildningen är kostnadsfri och vi hoppas såklart på att så många som möjligt tar chansen att utbilda sig och få ny inspiration innan säsongen startar på allvar.

Föreningsnyheter

Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb
Nytt försök med damlag i ÖVK
Nyhet från Örkelljunga Volleybollklubb