volleyboll

Frank Davidsson USA 2
2015-06-22
Frank Davidsson, elitdomare här hemma i Sverige, är just nu på plats i Orlando, Florida där han dömer på världens största volleybollturnering inomhus. Som enda svensk är han tillsammans med 500 andra domare och jobbar på turneringen.

_D3Q2839
2015-06-09
Sveriges volleybollstjärna Marcus Nilsson har skrivit på för Ziraat Bankasi. Därmed lämnar han den ryska kylan i Sibirien för att flytta till Ankara i Turkiet i höst.

Hans Almkvist - diplom FIVB
2015-06-08
Hans Almkvist, med en lång internationell karriär bakom sig, har nu lagt pipan på hyllan när har passerat 55 år. Samtidigt har han även avslutat sin svenska domarkarriär. Men, engagemanget fortsätter; han kommer jobba för domarkåren även framöver

lagfoto webben
2015-05-30
Det blev en säker vinst för de svenska damerna under lördagens landskamp mot Norge. Vinst i tre raka set i Halmstad Arena, där Sverige var klassen bättre än gästerna, som inte kom upp i sin nivå som de visade i Ängelholm under fredagen.

Damlandskamp Nor Ängelholm
2015-05-29
En stark kämpainsats för det unga svenska damlandslaget gav utdelning i Kungsgårdshallen i Ängelholm på fredagskvällen. Norge besegrades i landskampen med 3-1 i set, där Fanny Andersson debuterade som passare i landslaget.

damlandslaget Litauen turnering
2015-05-26
Det svenska damlandslaget spelade fyrnationsturnering i Litauen i helgen och kom hem som segrare med två vinster och en knapp förlust i fem set. Ett mycket bra facit för ett ungt och till stora delar nytt lag. Nu väntar matchspel och landskamper.

EM-kval 2015

_D3Q6770