beachvolley

Fötter i sand
2014-10-16
Igår var det sista dag för anmäla sig till Nevza Sweden Beach tävlingen som går av stapeln i Göteborg 31 oktober - 2 november.

IMG_5713kopia
2014-10-08
Det är nu klart att den internationella tävlingen Nevza Beach kommer att spelas i Göteborg 31 oktober till 2 november. Arrangör är Göteborg Beachvolley Club och spelplats är Beach Center i Kviberg, Göteborg. Anmälan är öppnad.

Årets spelare o genombrott
2014-09-29
Petter Jonsson, KFUM Karlskrona och Nina Grawender, Göteborg BC får utnämningen Årets spelare i beachvolley 2014. Årets genombrott går till Manne Norman, Beachhallen BVC, samt till systrarna Kristina och Susanna Thurin, Sollentuna VK.

Beachvolley
2014-09-27
Sista helgen i oktober siktar vi på att det blir en internationell Nevza-turnering som arrangeras av Göteborg BC. Fjolårets succé vill vi göra om, och väntar nu in klartecken från internationella förbundet. Än så länge är turneringen preliminär.

Karin och Nina Sao Paolo webb
2014-09-24
Landslagsduon Karin Lundqvist och Nina Grawender förlorade en jämn kvalmatch på årets sista Grand Slam på World Tour i Brasilien. Därmed blev det inget avancemang till huvudturneringen.

Nina Karin Mexico 5
2014-09-23
Damlandslaget i beachvolley, Karin Lundqvist och Nina Grawender, inleder under tisdagen årets sista Grand Slam på World Tour. Spelplatsen är Sao Paolo i Brasilien, där de ställs inför ett lag från Venezuela i första matchen.

LevinNilsson firar U22 EM korrigerad
2014-09-21
Wilhelm Nilsson och Christofer Levin vann övertygande mot Tjeckien, förlorade mot Tyskland men bärgar en 9 plats på EM. Diana Lundvall och Anniken Rådström förlorade mot starkt polskt motstånd och slutar därmed på en 17e plats.

Nevza Beach Göteborg

Riksidrottsgymnasiet