beachvolley

GoPro på stranden
2015-04-09
Det blir sex tourstopp i år på Swedish Beach Tour. Den nordligaste staden på tourschemat, Umeå, tar över tourfinalen. Nu lanserar vi en ny hemsida, för att du ska kunna längta lite extra när du kikar på filmer och annat inför sommarens skönaste event

Beachvolley
2015-04-09
Årets beachvolleysäsong med tävlingar i Sverige börjar ta form. Tack vare hjälp av en arbetsgrupp med representanter för sju föreningar är en stor del av planeringen klar.

IMG_8644
2015-04-07
Beachvolleysäsongen ligger i startgroparna och nu är det klart att säsongens första Nevzatävling blir i Danmark i slutet av maj. Anmälan ska göras senast den 13 maj för damer och 17 maj för herrar.

CC Irland 2
2015-04-04
De svenska beachvolleyspelarna Tadva Yoken och Camilla Nilsson har tränat mer än någonsin under våren för att vara laddade för de internationella arenorna i sommar. ”Jag längtar verkligen tills tävlingarna drar igång”, säger Tadva.

CC damer grupp D vinst 2014
2015-04-01
Damlandslaget Karin Lundqvist, Katrineholms VK, och Nina Grawender, GBC, kommer tillsammans med Tadva Yoken och Camilla Nilsson, Södertelge VBK försvara de svenska färgerna i den tredje omgången av damernas Continental Cup, tillika OS kval maj.

karin o nina fortaleza stranden
2015-03-30
I över tre månader har Sveriges beachvolleylandslag, Karin Lundqvist och Nina Grawender, varit i Brasilien och tränat. Det är bollträning på stranden i Fortaleza varvat med gymträning som gör laget starkare på vägen mot OS.

Beachpalatset
2015-03-09
I Kungsbacka finns numera Beachpalatset, som är en nyöppnad beachvolleyhall med möjligheter till många olika aktiviteter. Det är Sven-Pär Olsson som tillsammans med Jenny Thorin öppnat hallen.

Riksidrottsgymnasiet

RIG låg

Säsongskalender

_D3Q8400

Beachvolley-SM

IMG_9408

2015 spelas SM i beachvolley på Skrea Strand i Falkenberg vecka 31. Måndag 27 juli - lördag 1 augusti. Välkommen till ännu ett SM på Skrea Strand!

Beachvolley-SM spelas i olika klasser från Veteraner till ungdomar. I seniorklassen är det 32 lag per kön.

Preliminär planering av klasserna till följande dagar läs här

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1