Davis Cup-laget uttaget

07 SEP 2010 13:05
Den svenska kaptensduon Thomas Enqvist och Magnus Larsson har tagit ut det svenska laget som skall möta Italien i Play Off-matchen den 17-19 september i Lidköping.
  • Skapad: 07 SEP 2010 13:05

Laget som presenteras idag på en pressträff i Lidköping: Simon Aspelin, Robert Lindstedt, Robin Söderling och Andreas Vinciguerra.

- Robin är förstås given. Dubbelparet är starkt och vi har ett färskt kvitto från US Open på att de är i form och Andreas spelade bra i Båstad i somras och har den rutin som krävs i den här typen av matcher, säger Davis Cup-kaptenen Thomas Enqvist.

De spelare som är tillgängliga samlas redan i helgen i Stockholm för träning. Filip Prpic, Ervin Eleskovic och Pablo Figueroa kommer fungera som sparring och Enqvist poängterar att inga dörrar är stängda.

- Vi måste lämna fyra namn idag men kan ändra två till nästa onsdag. Vi får se hur träningen avlöper, säger han.

Från Lidköping meddelas att intresset för matchen är stort och att biljettförsäljningen går bra.

www.daviscup.org

Mer om DC och biljettinformation: http://iof3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=19468

Skribent: Peter Bengtsson

Svenska Tennisförbundet