Ungdoms OS laget nominerat

10 DEC 2011 21:17
Kvällens tävlingar genomfördes under rättivsa och fina förhållanden. Svag vind och lätt snöfall.
  • Skapad: 10 DEC 2011 21:17

Lotten Sjödén, Älvdalens SKG gjorde en toppenfin tävling och tog hem segern med en minuts marginal före Mona Brorsson, Beteds SKF och trea blev gårdagssegraren Anna Wikström, Mora Biathlon.
Henrik Forsberg Biathlon Östersund knep även idag segern i herrklassen och även Daniel Gustavsson, Biathlon Östersund behöll sin andra plats. Zeb Svedlund Häverödals SK avvancerade och lade idag beslag på tredjeplatsen.

I samband med kvällens tävling nominerades även laget till Ungdoms OS.

Uttagna åkare:
Lotten Sjödén Älvdalens SKG
Linn Persson Bore Biathlon
Niklas Forsberg Biathlon Östersund
Mattias Jonsson I 21 IF

Reserv:
Hanna Öberg Piteå Skidskytteklubb
Olle Olsson Bad Tullus SG

Ledare:
Ronnie Adolfsson
Jean-Marc Chabloz

Ungdoms OS går av stapeln 14-22 Januari i Innsbruck, Österrike. Vi önskar truppen stort LYCKA TILL!!

Resultat jaktstart

SSSF vill även tacka ÖSK Skidor för gott samarbete som gjorde det möjligt för oss att genomföra våra tävlingar under helgens späckade tävlingsprogram på skidstadion.

Nu ser vi fram emot SM veckan i januari!

Skribent: Ulrika Öberg

Svenska Skidskytteförbundet