Hoppa till sidans innehåll

Partners
Sponsra svensk tennis

Vi, förbund, regioner och klubbar, arbetar dagligen för bättre tennis.  En resa vi gör tillsammans med våra partners.

För att utveckla tennisen i Sverige söker Svenska Tennisförbundet kontinuerligt nya samarbetspartners. Du är kanske en av dem?

Vi har en aktiv och pragmatisk syn på sponsring. Vi tror inte på den form som bara omfattar en platt skylt bredvid banan. Vi tror på ett levande utbyte där ditt och vårt varumärke ökar i värde genom ett strategiskt och kreativt samarbete. Dagens sponsring bygger på delaktighet och flexibilitet. Vi vill tillsammans med våra sponsorer skapa unika lösningar som använder och utvecklar den obrutna mark som finns inom tennis-Sverige.

Tennis-Sverige består i dag av över 108 000 medlemmar men är i realiteten långt mycket större än så. Totalt är det cirka 3–400 000 människor som kontinuerligt utövar denna fantastiska sport på omkring 450 klubbar runt om i landet. Målgruppen är således stor och med spännande potential. Som partner till SvTF hjälper vi dig att kommunicera med och bygga relation till den på bästa möjliga sätt. Tillsammans utvecklar vi affären på ett sätt som gagnar båda parter och våra gemensamma intressenter på kort och lång sikt.

Svenska Tennisförbundet arbetar ständigt för att bli ännu bättre och de satsningar som görs är endast möjliga tack vare våra sponsorer. 

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 14:40

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link