Medlemsenkät

04 MAJ 2021 10:48
Vi behöver hjälp från alla er medlemmar där ute. I linje med Svensk Triathlon 2028 ska vi utveckla förbundets utbildningsstruktur och vill då inkludera er i den processen med hjälp av en medlemsenkät.
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2021 10:48

Efter årsmötet 2021 fastställdes Svensk Triathlon 2028 - förbundets mål och styrdokument. Utifrån Svensk Triathlon 2028 är förbundets målsättning att utveckla utbildningstrukturen.

Vi har därför skapat en enkät för att kunna ta del av vad ni tycker och tänker. Oavsett din roll/funktion som medlem i föreningen ansluten till Svenska Triathlonförbundet får du genomföra enkäten. Det insamlade resultatet kommer användas som underlag i vidare utveckling av svensk triathlons arbete med utbildning.

Till enkäten >>>

Här kan du ta del av det utbildningsutbud som är aktuellt i nuläget >>>

Tack för att du tar din tid att hjälpa oss i denna processen och vi uppskattar självklart om du kan få fler medlemmar i föreningen att göra enkäten.

Har du övriga frågor eller funderingar kring förbundets utbildningsstuktur och dess utbud får du gärna höra av dig till This is a mailto link

Svensk Triathlon - Världens bästa!

Skribent: Maja Carlsson

Playitas