STF:s föreningsutveckling

Under sommaren och hösten 2021 kommer RF-SISU påbörja ett långsiktigt arbete tillsammans med förbundet med fokus på föreningsutveckling. I samband med att vårt nya strategidokument - Svensk Triathlon 2028 som antogs vid årsmötet 2021 identifierades att många föreningar är i stort behov av att få stöd att strukturera och utveckla sina verksamheter. De handlar främst om att utifrån den unika föreningens behov att höja kvalitén på verksamheten men även att stödja de ideellt arbetande i föreningen med exempelvis mallar och handlingsplaner för att underlätta och utveckla föreningsarbetet.

Genom detta uppdrag kan SF tillsammans med RF-SISU ge ett stöd till föreningarna i strategiska processer för att utveckla sina verksamheter och också bidra till att triathlon utvecklas i linje med strategidokumentet Svensk Triathlon 2028.

Föreningsutvecklingsprojektet är en långsiktigt satsning som kommer påbörjas under hösten i olika steg och etapper med hjälp av RF-SISU. Första steget är ett digitalt uppstartsmöte i slutet på september.

Föreningar är nu välkomna att anmäla sitt intresse att delta i projketet för att utveckla sin verksamhet till ansvarig på förbundet This is a mailto link

Svensk Triathlon - Världens bästa!

Uppdaterad: 13 JUL 2021 13:33 Skribent: STF Kansli

Playitas