Hoppa till sidans innehåll

Internationella mästerskap för age group


I samband med ett antal mästerskap tävlas det samtidigt i åldersklasser / age group (AG). Varje nation har 20* platser per ålderskategori. 

Anmälan

För att tävla för Sverige ska du vara svensk medborgare, ansluten till en förening samt inneha tävlingslicens. Anmälan och betalning görs via STF. Se info och anmälningsblankett. 

Som deltagare står du själv för alla kostnader i samband med ditt tävlande. Boende och resa till mästerskapet bokar du på egen hand. En kostnad på max 1000 kronor per person kan tillkomma för medföljande age group-ledare.

Alla som vill får åka utomlands på mästerskap. Om kvoten på 20 platser per åldersklass mot förmodan skulle bli full, och det är fler som vill delta, görs en uttagning baserad på tidigare resultat. *När mästerskapet går i Sverige har vi som värdnation 25 platser i varje åldersklass. 

Om du har frågor, kontakta STF:s kansli 

Mästerskap 2022

24-26 juni World Triathlon Campionships Montreal

12-14 augusti Europe Triathlon Championships Munich

Häng med och representera Team Sweden Triathlon på EM i München 2022. AG tävlar på sprintdistans med drafting. Deadline anmälan 29 maj!
Läs STF info här >>>
Läs arrangörens info här >>>

10 september Europe Triathlon Challenge Long Distance Championships Almere

Övriga internationella Age-Group tävlingar hittar du på World Triathlon hemsida

Riktlinjer

När du representerar Sverige ska du i alla sammanhang uppträda som en värdig representant för landet och för sporten. Du ska följa gällande tävlingsgregler och givetvis ta fullständigt avstånd från doping i alla former. Alla landslagsrepresentanter ska underteckna överenskommelsen nedan och skicka in den till kansliet senast 1 månad innan första internationella tävlingen för året. 

Överenskommelse mellan undertecknad landslagsrepresentant och STF

Tävlingsdräkt

På internationella mästerskap där du representerar Sverige ska du tävla i den blågula landslagsdräkten. För mer information och beställning, klicka här. 

Uppdaterad: 15 APR 2022 12:51 Skribent: STF Kansli

Sponsorer

 

 


Playitas 

   

 

 


 Medlem i


 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info