Hoppa till sidans innehåll

2009/2010


I år tar Mjölby ungdomsskytteförening över propaganda tävlingen, med en del nyheter. Aktivitetskort är ett måste från 15 år. Nya klasser gäller för sittande, istället för klass LÖ sittande är det nu indelat i åldersklasser från L30 till L66. Både individuella skyttar och lagskyttar ska vara anmälda senast 20 oktober. Omgång 2,3 och 4 + förbundsomgången i Skyttiaden kommer i framtiden räknas in i riksrankningen. Resultatet från tävlingen kommer bara att finnas på e-post och internet, om det skulle vara någon förening som skulle vilja ha det skickat med brev så står de själva för portokostnaden. Vår förhoppning är även att kunna erbjuda ett fint prisbord.

Vilka är då vi som tar över propagandatävlingen? Mjölby ungdomsskytteförening har varit en självständig förening sedan 2001, innan det tillhörde vi Mjölby skyttegille. År 2005 blev vi uppsagda från våra lokaler efter 36 år men hittade efter mycket om och men nya lokaler. Efter mycket arbete så har vi nu en modern anläggning och en väldigt fin skjuthall med air condition och nio banor. Vi har just nu 55 medlemmar i klubben, varav 25 är ungdomar som skjuter lysande tävlingsresultat, har bra laganda och en fantastisk gemenskap som skapat respekt inte bara i Östergötland utan även på riksplanet och har varit ledande i förbundet sedan sex-sju år tillbaka.

Mjölby usf har många duktiga skyttar och flera skyttar som deltagit i riksfinalen i Eskilstuna, vi har också haft flera finalskyttar i Falling Target och har haft flera ”fullpoängare” i tusenskönan, både sittande och med rem. År 2008 utsågs vi som årets förening i Mjölby kommun med motiveringen att: ”Mjölby ungdomsskytteförening är en mycket välskött förening med, i jämförelse med andra skytteföreningar, stor ungdomsverksamhet. En stor insats med många ideella arbetstimmar möjliggjorde att föreningen 2005 kunde flytta in i nya lokaler som numera utgör en av Östergötlands bästa anläggningar för luftgevärsskytte. Föreningen har förutom sin fina bredd, lyckats producera skyttar som placerat sig på topp såväl regionalt som nationellt.”

RESULTAT

 

I slutresultatet så är det lägsta resultatet bortplockat och ersatt av en nolla i listorna. Detta för att det är dom 4 bästa omgångarna som räknas

Induviduellt Lag
Omg 1 Omg 1
Omg 2 Omg 2
Omg 3 Omg 3
Omg 4 Omg 4
Slutresultat Omg 5 Slutresultat Omg 5
Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:49 Skribent: Jessica Linnman/Patrik Hjortskull
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Telefon: 08-699 63 70
E-post: This is a mailto link
----------------------------------

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄFFSÄKERT 
SvSF:s webb-tv magasin 


SAMARBETSPARTNERS

  
WEBBSHOPBingolotto_Svenska SkyttesportförbundetVÅRA SOCIALA MEDIER

FB Youtube Insta logos

TÄVLINGARPostadress:
Svenska Skyttesportförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996370
E-post: This is a mailto link